Καλώς ήρθατε στο  ONLINE SHOP της Μαργαρίτας Μεϊτάνη. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε, να δείτε όλες τις συλλογές, να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα κοσμήματα, πώς φοριούνται, τι γράφουν επάνω ή τι συμβολίζουν!

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παραγγελία σας. 

Για συνεργασίες με Καταστήματα και Γκαλερί καθώς και για τις τιμές χονδρικής και παραγγελίες, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας!

Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε την γνώμη σας.Το Εργαστήριο - Κατάστημα
Το εργαστήριο - Κατάστημα  βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Λέκκα 30 στο Σϋνταγμα. Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή και να αγοράσετε ή να παραγγείλετε το δικό σας μοναδικό κόσμημα. Μπορείτε να δείτε επίσης και όλη την διαδικασία παραγωγής των χειρόγραφων κοσμημάτων.


Η Τεχνική μου
Η Τεχνική με την οποία χαράζω τις λέξεις πάνω στο μέταλλο είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα. Η χάραξη γίνεται πάντα αποκλειστικά και μόνο από εμένα. Χρησιμοποιώ ειδικά πολύ λεπτά φρεζάκια με τα οποία γράφω κατευθείαν πάνω στο ασήμι με έναν ιδαίτερο διακοσμητικό γραφικό χαρακτήρα που έχω αναπτύξει με τα χρόνια. (ναι! είναι ελληνικά ή αγγλικά, δεν είναι αραβικά ούτε σανσκριτικά!).

Άλλες φορές το ασήμι ή ο μπρούντζος οξειδώνονται πρώτα και μετά τα χαράζω, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σκούρο φόντο και ανοιχτόχρωμα γράμματα, άλλες φορές χαράζω πρώτα το μέταλλο και μετά με μια ειδική τεχνική οξειδώνονται μόνο τα γράμματα, σε αυτήν την περίπτωση τα γράμματα είναι σκούρα και το φόντο στο χρώμα του ασημιού ή το κίτρινο του μπρούντζου.

Γράφω δικούς μου στίχους ή ποιήματα, λόγια ερωτικά ή λόγια από αγαπημένα τραγούδια. Ανάλογα με το τι γράφει επάνω το κάθε κόσμημα του δίνω και έναν ανάλογο τίτλο, "Πανσέληνος", "Σούρουπο", "Κλειδί και δάκρυ", "I want you", και άλλα πολλά. Με αυτούς τους τίτλους θα τα βρείτε εδώ.

 

BRONZE POEMS

Στα μπρούντζινα Χειρόγραφα Κοσμήματα χαράζω στίχους από μεγάλους Έλληνες ποιητές όπως ο Ελύτης, ο Σεφέρης, ο Καβάφης, ο Ρίτσος, ο Λαπαθιώτης, αλλά και στίχους από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια καθώς και από τον "Ερωτόκριτο" του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Επίσης πάνω σε κάθε κόσμημα γράφω και την ημερομηνία παραγωγής του, δηλαδή την ημερομηνία που το χάραξα.

Μπορείτε ακόμα να μού ζητήσετε να χαράξω τα δικά σας λόγια ή στίχους, ποιήματα  ή τραγούδια πάνω στο κόσμημα που θα παραγγείλετε χωρίς καμμιά επιπλέον επιβάρυνση.

 

Cart

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

 

Login

Κεντρική Διάθεση - Show Room: Λέκκα 30, Τηλ.: 210 32 42 483, E-mail: margarita.meitani@gmail.com

Site created by Liquid Art